Vaatteet voivat olla yrityksenkin aatteet – T-paidat painatuksella oivallinen liikelahja

Author

Categories

Share

T-paita on jokamiehen ja -naisen luottovaate, joka sopii moneen eri tilaisuuteen ja tarkoitukseen. Se on klassisen tyylin kivijalka, johon voi yhdistää luontevasti esimerkiksi farkut ja hameen. Yrityksille se on mielenkiintoinen, kun siihen voi painattaa logon ja lahjoittaa omille sidosryhmilleen. Tämä artikkeli on sponsoroitu. 

T-paita painatuksella on liikelahjojen klassikko ja itseasiassa yksi kaikkien aikojen suosituimmista mainostuotteista. T-paita on monipuolinen tuote, josta lähes kaikki pitävät. Se sopii sekä miehille että naisille, nuorille ja iäkkäämmille. Se on käytännöllinen ja mukava ja siitä voi muokata helposti oman tyylilleen sopivan vaatekappaleen. 

T-paidat pinnalla vuosikymmeniä

T-paitojen historia ulottuu 1950-luvulle saakka, jolloin se alkoi näkyä Hollywood-tason elokuvissa. Se on ollut siitä lähtien vaatekappale, josta lähes kaikki pitävät – miehet ja naiset, juniorit ja seniorit. Se on klassikkojen klassikko, jonka mahdollisuuskia yrityksetkin voivat hyödyntää. 

Laadukkaat t-paidat painatuksilla axonprofil ovat oivallinen tapa lisätä yrityksen näkyvyyttä, koska se liikkuu käyttäjän päällä paikasta toiseen. Vaatteet ovat monelle erittäin henkilökohtainen asia, joilla ilmaistaan omaa aatemaailmaa ja persoonallisuutta. Jos työntekijä tai asiakas pukeutuu yrityksen t-paitaan, ovat sitoutuneisuus ja uskollisuus huipussaan. 

T-paitoja oli olemassa jopa ennen elokuvamaailmaa, mutta sen tarkasta alusta ei ole tietoa. Arviot kertovat paitamallin saaneensa alkunsa todennäköisesti amerikkalaisia sotilaita varten, jotka käyttivät sitä aluspaitanaan. T-paita on kulkenut pitkän tien nykyaikaan ja se on yksi myydyimmistä ja monikäyttöisimmistä vaatekappaleista. 

T-paidat painatuksella yrityskäytössä

T-paidat painatuksella on erinomainen tapa lisätä yrityksen näkyvyyttä. Se on suosittu vaatekappale töissä ja vapaalla ja se on oivallinen liikelahja yrityksen sidosryhmille. Niitä myyvät lukuisat eri alan verkkokaupat, kuten Axon Profil. 

Axon Profil on liike- ja mainoslahjoihin erikoistunut yritys, jolla on vuosien kokemus yrityslahjojen parissa. Sen valikoimiin kuuluvat muun muassa t-paidat painatuksella, josta jokainen yritys löytää varmasti omiin tarpeisiinsa sopivat mallit. 

Yritys löytää helposti Axon Profilen verkkokaupasta esimerkiksi edullisia kampanjapaitoja, työvaatteita ja urheilupaitoja. Materiaaleina käytetään monipuolisesti keinokankaita ja ympäristöystävällistä luomupuuvillaa. T-paidan kaveriksi voi tilata esimerkiksi hupparin ja neuleen, jonka voi laittaa päälle viileämpiin ajankohtiin. 

Painetun t-paidan valinta

T-paidan valinnassa kannattaa ensimmäiseksi kiinnittää huomiota materiaaliin. Se on tärkeä seikka, koska niillä on eri ominaisuuksia ja funktioita. Puuvilla on perinteisin vaihtoehto. Se on hengittävä ja hyvännäköinen. Axon Profilen valikoimissa on myös paitoja, joissa on erittäin vahvaa ja kestävää kangasta. Ne sopivat hyvin vaativampaan käyttötarkoitukseen. 

Jos t-paita on tarkoitettu aktiiviseen menoon, kannattaa valita materiaaliksi polyesteri. Se sopii esimerkiksi liikuntaan ja raskaaseen, fyysiseen työntekoon. Axon Profil tarjoaa myös t-paitoja, jotka on valmistettu sekoitemateriaaleista. Tällöin valittavana on esimerkiksi puuvillan ja polyesterin sekoituksia ja puuvillan ja viskoosin sekoituksia. 

Materiaaleja voi suodattaa Axon Profilen verkkokaupassa. Samalla yritys voi määritellä paidan värin ja koon. Kokoja voi valita useita ja niitä voi tarvittaessa kokeilla näytekappaleilla. Asiakaspalvelu on valmiudessa auttamaan, jos t-paidan valinnassa tarvitsee neuvoja ja vinkkejä. 

Author

Share

Edellinen artikkeli