Lataa Netflix elokuva

Author

Categories

Share

Monet meistä ovat tottuneet kääntymään Netflixin puoleen, kun tarvitsemme minkäänlaista viihdykettä. Tämä suosittu suoratoisto palvelu on todellakin täynnä erilaista katsottavaa, mukaan lukien kaikista kuuluisimmat elokuvat ja tietenkin mahtavat televisiosarjat.

Vaikka Netflixistä on kaikki sarjat ja elokuvat välittömästi saatavilla, saatat joutua silloin tällöin tilanteeseen, jonka takia haluat ladata elokuvan katsottavaksi suoraan laitteelta. Onneksi tähän on olemassa monia erilaisia keinoja. Me tulemme tässä artikkelissa selvittämään aivan kaiken mahdollisen liittyen Netflix elokuvien lataamiseen. Avullamme tulet tietämään kaiken tarvittavan aiheesta, ja jopa hieman enemmän!

Elokuvailta viihdyttää kaikenikäisiä

Monet meistä ovat kasvaneet elokuvailtojen parissa. Ne ovat suosittu tapa viettää aikaa niin ystävien kuin perheenkin kanssa. Tietenkin ennen meidän piti mennä videovuokraamoon hankkimaan elokuva, jos sitä ei löytynyt jo valmiiksi valikoimista. Netflix muutti tämän asian kokonaan.

Kun Netflix alkujaan perustettiin, sekin oli itse asiassa eräänlainen vuokraamo palvelu. Käyttäjät pystyivät vuokraamaan nettisivulta elokuvan tai tv sarjan, joka sitten lähetettiin heidän kotiovelle. Täten tilaajat pääsivät katsomaan sarjoja tai elokuvia muutaman päivän kuluttua. Kun Netflix toimi tällä tavalla, se oli käytettävissä tietenkin vain Yhdysvalloissa ja Kanadassa. Kuitenkin teknologian kehittyessä, Netflix on päässyt muuttamaan muotoaan, ja siten myös levittäytymään ympäri maailmaa.

Nykyään kaikki tietävät miten tämä suoratoisto jättiläinen oikein toimii. Käyttäjien tulee maksaa kuukausittainen maksu, ja he pääsevät katsomaan kaikkia lempisarjojaan ja elokuviaan mielin määrin. Nykyään Netflixin valikoima vaihtelee maasta toiseen, mahdollistaen muun muassa suomalaisten katsovan suomalaisia elokuvia ja sarjoja.

Miten voit ladata elokuvia Netflixistä?

Kuten mainitsimme, on olemassa monia erilaisia keinoja, joita voit käyttää Netflixistä elokuvien lataamiseen. Jos haluat ladata elokuvia suoraan laitteellesi, suosittelemme käyttämään siihen tarkoitettua ohjelmistoa. Nämä ohjelmistot ovat täysin turvallisia, joten sinun ei tarvitse huolehtia laitteesi riskeeraamisesta.

Niiden käyttö on todella helppoa. Kun olet hankkinut itsellesi sopivan ohjelmiston, voit yksinkertaisesti siirtyä Netflixin verkkosivustolle. Kun olet kirjautunut sisään tunnuksillasi, voit käynnistää lataus ohjelmiston. Sieltä voi valita vaihtoehdon Netflix. Sen avulla kerrot ohjelmistolle, mistä suoratoisto palvelimesta haluat ladata elokuvia. Tämän jälkeen voit aloittaa elokuvan katsomisen. Lataaminen käynnistyy automaattisesti. Tiedosto latautuu tietokoneellesi sopivana tiedostona, ja sen jälkeen pääset katsomaan sen suoraan.

Lataa Netflixin sovelluksen sisälle elokuvia

Netflix tarjoaa myös mahdollisuuden ladata elokuvia suoraan sovelluksen sisään. Sen avulla pääset katsomaan elokuvia milloin ikinä voit haluta. Tässä on kuitenkin kaksi huonoa puolta.

Nimittäin Netflix mahdollistaa vain tiettyjen elokuvien lataamisen. Et voi valita mitä vain elokuvaa heidän sivustoltaan, ja ladata sitä. Kieltämättä Netflixillä on monia eri vaihtoehtoja, jotka voit ladata. Silti tämä asia on hyvä pitää mielessä, jos sinulla on mielessä tietty elokuva, jonka haluaisit ladata.

Tämän lisäksi ladatut elokuvat eivät tule pysymään sovelluksessa ladattuna loputtomasti. Ne katoavat jonkin ajan kuluttua. Jos lataat elokuvia Netflix sovellukseen, ne voidaan löytää Ladattujen elokuvien kansiosta. Vaikka elokuva olisi vielä nähtävissä Netflixissä muuten, se saattaa olla jo poistettu kansiostasi. Siten et voi odottaa loputtomasti, ennen kuin päätät katsoa elokuvan.

Mitä hyötyä on elokuvien lataamisesta?

On olemassa muutamia erilaisia asioita, minkä takia monet haluavat ladata elokuvia joko laitteelleen tai sovelluksen sisälle. Ne kaikki liittyvät Internetiin.

Nimittäin kuten me kaikki tiedämme, katsoaksesi elokuvia Netflixin sivustolta, sinun pitää käyttää internetiä. Tietenkin yleensä meillä kaikilla on koko ajan mahdollisuus käyttää internetiä. Se ei ole kuitenkaan aina mahdollista, vaikka me niin toivoisimme.

Tästä hyvä esimerkki on lentokoneessa tai jopa junassa matkustaminen. Lentokoneessa sinun tietenkin pitää olla pois internetistä, ja vaikka monet lentoyhtiöt tarjoavat nykyään Wifi yhteyden, se on silti todella heikko. Vastaavasti myös Suomessa junalla matkustaessa internet yhteys yleensä katkeilee hyvinkin paljon. Kummatkin näistä tilanteista voivat olla hyvin tylsiä, jos sinulla ei ole mahdollisuutta päästä katsomaan lempi elokuviasi. Siitä syystä onkin hyvä, että olet ladannut katsottavaa. Niin pääset välttämään tylsyyden pitkilläkin matkoilla.

Onko elokuvien lataaminen turvallista?

Monet miettivät sitä, onko elokuvien lataaminen turvallista. Kuten jo mainitsimme, jos käytät siihen tarkoitettuja ohjelmistoja, sinun ei tarvitse huolehtia. Ohjelmisto varmistaa sen, että laitteesi ei altistu millekään ylimääräiselle.

Sama voidaan sanoa sovelluksen sisään lataamisesta. Koska tiedostoja ei sinänsä ladata laitteellesi ollenkaan, vaan pelkästään Netflix sovellukseen, tulet olemaan täysin turvassa.

Katso Netflixistä lempisarjoja yhä uudelleen ja uudelleen

Elokuvat eivät tietenkään ole ainoa asia, mitä ihmiset haluavat katsoa Netflixistä. Suoratoistopalvelu on täynnä erilaisia televisiosarjoja, joita pääset katsomaan. Netflix on jopa tuottanut itse joitakin upeita vaihtoehtoja, joita et pääse katsomaan missään muualla.

Tietenkin kokonaisen kauden lataaminen kestää jonkin aikaa. Onneksi sinun ei tarvitse valvoa tätä prosessia. Voit asettaa laitteesi lataamaan joko sovelluksen sisälle tai suoraan laitteeseen, kun olet itse menossa nukkumaan. Sitten kun heräät, voit iloksesi huomata laitteen ladanneen koko kauden katsottavaksi.

Katso ladattuja elokuvia mistä laitteelta hyvänsä

Etkö aio ottaa tietokonetta ollenkaan mukaan matkalle? Älä huoli, voit silti katsoa sarjoja ja elokuvia lentokoneessa. Jos lataat katsottavat laitteellesi, voit lähettää tiedoston suoraan puhelimeesi tai tablet-laitteeseen. Jos taas haluat ladata sovelluksen sisälle, voit avata sovelluksen puhelimeltasi, ja ladata katsottavan sinne. Näin olet aina valmis välttämään tylsyyden!

Author

Share

Edellinen artikkeli
Seuraava artikkeli