Lataa musiikkia Spotifysta

Author

Categories

Share

Lähes kaikilla meillä on Spotify käytössä. Jos sinulla ei itselläsi ei ole jostain syystä tätä suosittua palvelua käytössä, olet varmasti ainakin kuullut siitä. Suurin osa meistä käyttää juuri tätä palvelua heti siitä lähtien, kun he heräävät aamulla, siihen asti kunnes he menevät nukkumaan. Jotkut jopa kuuntelevat Spotifyn avulla musiikkia, joka voi parantaa heidän unen laatuaan.

Ennen Spotify palvelua, monet meistä kantoivat erikseen MP3 soittimia, joille piti ladata erikseen musiikkia, jotta sitä pystyi kuuntelemaan. On tietenkin mahtavaa, ettei tämä ole enää pakollista. On silti olemassa tilanteita, jolloin saatat jopa toivoa lempi laulujesi löytyvän myös käyttämältäsi laitteelta. Joten miten voit oikein ladata kuunneltavaa laitteellesi? Me tulemme selvittämään tämän ja monet muut eri asiat, joita saatat pohtia liittyen musiikin lataamiseen.

Miten voit ladata kuunneltavaa Spotifysta?

Aloitetaan suoraan siitä, miten voit oikeastaan ladata kuunneltavaa laitteellesi. Siihen voidaan käyttää monia erilaisia keinoja. Esimerkiksi voit käyttää hyväksesi erilaisia latausohjelmia, mikä voikin olla loistava vaihtoehto. Nämä ovat todella turvallisia, joten sinun ei tarvitse huolestua siitä, onko tietokoneesi minkäänlaisessa vaarassa.

Lisäksi niiden käyttäminen on todella helppoa. Sen jälkeen kun olet hankkinut itsellesi latausohjelman, jota haluat käyttää, voit aloittaa lataamisen välittömästi. Sinun tulee siirtyä Spotify verkkosivustolle, ja käynnistää ohjelmisto. Tämän jälkeen voit valita sieltä vaihtoehdon Spotify. Siten ohjelmisto tietää, minkä sivuston sisältö haluat ladata. Tämän jälkeen voit vain aloittaa musiikin kuuntelun. Tämä käynnistää lataamisen automaattisesti, joten sinun ei tarvitse miettiä asiaa sen enempää.

Sinun ei tarvitse jäädä valvomaan lataamis prosessia. Toisin sanoen, voit asettaa ohjelmiston lataamaan, ja lähteä itse muualle. Tämä onkin hieno asia, jos haluat ladata kokonaisen soittolistan tai levyn, jota et halua sillä hetkellä kuunnella. Voit esimerkiksi aloittaa lataamis prosessin ennen nukkumaan menoa, ja herätä siihen, että ohjelmisto on tehnyt työn puolestasi.

Spotify on suosituin sivusto musiikin kuunteluun

Tiesitkö, että Spotify on alkujaan perustettu naapurimaassamme Ruotsissa? Monet kuvittelevat sen olevan alkujaan Yhdysvalloista, koska se on niin suosittu palvelu musiikin kuuntelua varten.

Spotify perustettiin alkujaan vuonna 2006, ja se on muuttunut todella paljon vuosien aikana. Tietenkin yhtiö on kasvanut kokoaan aivan uskomattomiin mittakaavoihin. Sen lisäksi sivusto on kokonaisuudessaan muuttanut muotoaan.

Joitakin vuosia sitten Spotify aloitti vuosittaisen Spotify Wrapped toiminnon. Tämän avulla kuuntelija pääsee tutustumaan siihen, miten he ovat kuunnelleet musiikkia vuoden aikana. Kun asiaa miettii, kyseessä on yksinkertainen tietojen ja datan kerääminen käyttäjistä. Spotify on kuitenkin keksinyt nerokkaan tavan tehdä tästä hauskaa myös kuuntelijoille. Nykyään monet meistä odottavat Spotify Wrapped julkaisua vuosi vuoden perään.

Miksi haluaisit ladata musiikkia Spotifysta laitteelle?

Kaikki eivät kuitenkaan pidä siitä, että Spotify seuraa heidän toimintojaan, tai mitä musiikkia he kuuntelevat. Tämä onkin yksi syistä siihen, miksi jotkut käyttäjät haluavat ladata musiikkia laitteillensa. Tämän avulla Spotify ei pääse seuraamaan sitä, kuinka monta kertaa olet kuunnellut tietyn laulajan musiikkia.

Sen lisäksi on myös mukavaa, että voit kytkeä itsesi internetistä. Jos musiikki on ladattu valmiiksi laitteellesi, sinun ei tarvitse käynnistää internetiä tai katsoa puhelinta ollenkaan. Voit rentoutua täydellisesti, antaen saapuvien puheluiden menevän vastaajaan.

Monet meistä haluavat myös vaihtaa soittoäänen lempilauluunsa. Tämä on mahdollista vain silloin, jos sinulla on tiedosto ladattuna laitteellesi MP3 tiedostona. Sen avulla sinun ei tarvitse kuunnella samaa soittoääntä, kuin mikä kaikilla muilla on.

Onko musiikin lataaminen turvallista?

Monilla käy mielessä se, onko musiikin lataaminen Spotifysta turvallista. Kukaan ei tietenkään halua vahingossa ladata laitteelleen sitä vahingoittavia tiedostoja kuten viruksia. Siitä syystä onkin hyvä käyttää virallisia lataus ohjelmistoja. Niiden avulla laitteesi pysyy täysin turvassa. Ne pitävät huolen siitä, että laitteellesi ei ladata mitään muuta kuin juuri se tiedosto, kun haluat.

Lataa halutessasi sovelluksen sisään

Tietenkin monet tietävät, että voit myös ladata musiikkia Spotify sovelluksen sisään. Se voikin olla hyvä tapa, jos haluat kuunnella musiikkia esimerkiksi lentokoneessa matkustaessa, kun sinulla ei ole käytettävissä internetiä. Kuitenkin jos haluat jättää puhelimesi pois, ja rentoutua, kannattaa sinun ladata musiikkia erikseen laitteellesi.

Voit myös ladata Podcast jaksoja

Musiikki ei ole ainoa asia, mitä kuunnellaan Spotify sivustolla. Monet käyttävät palvelua myös viihdyttävien Podcast sarjojen kuunteluun. Aivan samalla tavalla, kun voit ladata musiikkia laitteellesi, voit myös ladata Podcast jaksoja. Prosessi tapahtuu aivan samalla tavalla, joten pääset nopeasti ja helposti nauttimaan lempisarjasi kuuntelusta.

Kuuntele musiikkia kotisi jokaisessa huoneessa

Yksi hieno asia musiikin lataamisessa laitteellesi on se, että voit lähettää tiedostoja myös muihin laitteisiin. On suositeltavaa käyttää tietokonetta tiedostojen lataamiseen, koska se tapahtuu nopeasti. Sen jälkeen, kun tietokoneesi on valmis, voit kuitenkin lähettää tiedostoja muille laitteille. Tällä tavalla voit saada kaikki lempi soittolistasi kuunneltavaksi myös puhelimeltasi. Siten voit laittaa internet yhteyden pois päältä. Näin kukaan ei pääse häiritsemään sinua, kun olet esimerkiksi lenkillä, mutta pääset silti kuuntelemaan musiikkia koko ajan.

Samalla tavalla pääset myös kuuntelemaan musiikkia kotisi jokaisessa huoneessa. Tietenkin monilla on nykyään käytössä lukuisia erilaisia älylaitteita, joiden avulla he voivat kuunnella musiikkia Spotifyta aivan joka huoneessa. Kaikki eivät ole kuitenkaan hankkineet vielä erilaisia älylaitteita. Onneksi se ei silti tarkoita sitä, ettet pääsisi nauttimaan musiikista aivan koko ajan!

Author

Share